Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Φίλες και φίλοι ελπίζω να προτιμήσετε φρέσκιες αγκινάρες εάν βρείτε τις οποίες αφού καθαρίσετε θα τις τρίψετε με μπόλικο λεμόνι για να μην μαυρίσουν. Αν πάλι δεν βρείτε φρέσκιες χρησιμοποιήστε κατεψυγμένες που είναι πολύ καλές.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το...