Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αφαιρούμε τις φύτρες από τα σκόρδα. Λιώνουμε το σκόρδο με τη συσκευή και ανακατεύουμε σε ένα φλυτζάνι με το αλάτι.Πλένουμε και κόβουμε στη μέση το αγγούρι και καθαρίζουμε με ένα κουτάλι τα σπόρια και τα πετάμε. Αφήνουμε τη φλούδα. Το στεγνώνουμε καλά με χαρτί κουζίνας, το...