Ριζότο με Παντζάρια και Φρέσκο Εστραγκόν

Ριζότο με Παντζάρια και Φρέσκο Εστραγκόν

Από την ιστοσελίδα
https://www.tasty-guide.gr/
Συγγραφέας
TASTY-GUIDE TEAM
Καθαρίστε και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και βάλτε το μαζί με το σκόρδο, το ρύζι και 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο στην κατσαρόλα. Σοτάρετε σε δυνατή φωτιά για 3 λεπτά και σβήστε με το κρασί.Ρίξτε τη μισή ποσότητα του ζωμού, αλατίστε και βράστε σε μέτρια φωτιά για 10'.Ψιλοκόψτε το φρέσκο...