Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ξελεπιάζετε τα μπαρμπούνια και τα καθαρίζετε καλά από τα εντόσθια. Τα αλατίζετε καλά και εξωτερικά και εσωτερικά και τα βάζετε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν.Ετοιμάζετε τη σάλτσα πιπεριάς. Ξεπλένετε τις πιπεριές Φλωρίνης με άφθονο κρύο νερό, τις στεγνώνετε με απορροφητικό...