Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Οδηγίες Προθερμαίνω το φούρνο στους 180° C. Κοσκινίζω το αλεύρι σε μπολ, προσθέτω το βούτυρο και δουλεύω το μείγμα με τα δάχτυλα μέχρι να μοιάζει με ψίχουλα. Προσθέτω τη ζάχαρη, το αβγό και 1 κ.σ. νερό και δουλεύω το μείγμα μέχρι να έχω μια ζύμη που να ξεκολλάει από το...