Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μπολ βάζουμε μια κουταλιά του γλυκού ζάχαρη, την οποία παίρνουμε από το σύνολο των 50 γραμμαρίων, με τη μαγιά και τα 150 ml χλιαρό νερό. Ανακατεύουμε να διαλυθεί η μαγιά κι αφήνουμε 10 λεπτά να αφρίσει το μείγμα στην επιφάνεια, δείγμα ότι ενεργοποιήθηκε η μαγιά. Σε ένα...