Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο να μαραθούν και ρίχνουμε τον κιμά και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε το καρότο να μαραθεί. Τη ντομάτα, μαϊντανό, τα μπαχαρικά, το γάλα, κύβο. Ανακατεύουμε ρίχνουμε τα μανιτάρια και αφήνουμε να σιγο - βράσει 10...