Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κέικ Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα τα αυγά με τη ζάχαρη έως ότου γίνει ένα πολύ αφράτο και λευκό μείγμα, σαν κρέμα. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ και τα ρίχνουμε σιγά-σιγά στο μείγμα των αυγών ανακατεύοντας παράλληλα με μια μαρίζ. Τέλος, προσθέτουμε το...