Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξεκινάμε τα σοκολατάκια με αμύγδαλα, απλώνοντας λαδόκολλα σε μία λαμαρίνα.Κατόπιν, λιώνουμε σε μπεν μαρί το 1 ¾ φλ., σταγόνες κουβερτούρας. Ρίχνουμε τη λιωμένη κουβερτούρα στη λαδόκολλα, να κάνει στρώση.Λιώνουμε και τη λευκή σοκολάτα (1 ¾ φλ.) και τη ρίχνουμε επάνω στην...