Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Αλέθουμε τη βρώμη στο μίξερ. Ανακατεύουμε τη βρώμη, το αλεύρι νισεστε καλαμποκιού, το χαρουπαλευρο και την κανέλα. Προσθέτουμε το ηλιέλαιο και το μέλι. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τα κομματάκια κουβερτουρας. Ζυμώνουμε λίγο και ανοίγουμε τη ζύμη σε πάχος 0,5 cm. Κόβουμε...