Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Γευστικό πιάτο με έντονα χρώματα και γεύσεις για το μεσημεριανό σας Σε μια κατσαρόλα με λίγο λάδι τσιγαρίζουμε το ρύζι και κατόπιν όταν πάρει χρώμα ρίχνουμε 1 κούπα νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει για 10 λεπτά, ανακατεύοντας για να μην κολλήσει.Σε ένα μεγάλο τηγάνι με καπάκι...