Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Ξεπλένετε καλά τις φακές και τις βάζετε σε μια κατσαρόλα με 6 φλ. νερό και 1 κουταλιά ελαιόλαδο.Βήμα 2 Τις αφήνετε να κοχλάσουν, χαμηλώνετε τη φωτιά και σκεπάζετε την κατσαρόλα.Βήμα 3 Τις βράζετε για 20 λεπτά, ανακατεύοντάς τις πότε-πότε και ρίχνετε μέσα το ρύζι, αλάτι...