Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αυτή εδώ η συνταγή για κοτόπουλο κοκκινιστό, μας πάει πίσω στα οικογενειακά τραπέζια και στα φαγητά τις μαμάς. Αυτή η νοσταλγική συνταγή, πέρα την νοστιμάδα που θα μας προσφέρει, θυμίζει την αυθεντική συνταγή της μαμάς που κανένας δεν μπορούσε να αντισταθεί, σε ένα ζεστό πιάτο....