Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Σε ένα μπολ αναμιγνύετε τις 2 κουταλιές ελαιόλαδο, το λικέρ χαρουπιού, το κρασί, το θυμάρι, το δεντρολίβανο και το χυμό λεμονιού. Βάζετε μέσα τα αρνίσια παιδάκια, σκεπάζετε και αφήνετε να μαριναριστούν για 2-3 ώρες ή για ολόκληρο το βράδυ.Βήμα 2 Την επομένη, βγάζετε τα...