Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα κατσαρολάκιζεσταίνουμε το γάλα μαζί με το κακάο και το τζίντζερ μέχρι να πάρει μία βράση ανακατεύοντας με το σύρμα για να μη σβολιάσει. Βγάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε την κουβερτούρα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και να γυαλίσει το μείγμα μας. Αφήνουμε το μείγμα...