Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Για τη σαλάτα Καθαρίζουμε τη φλούδα από τις πατάτες από το χώμα κάτω από τρεχούμενο νερό, τρίβοντάς τες με το σφουγγαράκι από την πλευρά που έχει σύρμα. Τις βράζουμε σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό μέχρι να τρυπιούνται με ένα πιρούνι. Αφαιρούμε από τη φωτιά αλλά δεν τις...