Κεφτεδάκια Ψαριού σε Γλυκόξινη Σάλτσα

Κεφτεδάκια Ψαριού σε Γλυκόξινη Σάλτσα

Από την ιστοσελίδα
https://www.tasty-guide.gr/
Συγγραφέας
TASTY-GUIDE TEAM
Κόψτε το φιλέτο του ψαριού σε μικρότερα κομμάτια και βάλτε τα στον πολυκόπτη μαζί με το φρέσκο κρεμμυδάκι, το σκόρδο, το ασπράδι, τον μαϊντανό, το εστραγκόν, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι.Πολτοποιήστε το μείγμα και αδειάστε το σε ένα μπολ.Αλείψτε τα χέρια σας με λίγο λάδι και...