Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Καθαρίζουμε τις γαρίδες, τις πλένουμε και τις αφήνουμε να στραγγίξουν.Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τη σκελίδα σκόρδου ολόκληρη. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα και σοτάρουμε.Προσθέτουμε τις γαρίδες. Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε τις...