Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα θαλασσινά, το ελαιόλαδο, το καρότο, το κρεμμύδι, το φύλλο της δάφνης, το δεντρολίβανο και το μπαχάρι. Προσθέτουμε και το νερό και βάζουμε να βράσει. Αν χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένα θαλασσινά, όπως έκανα εγώ βράζουμε για 7 περίπου λεπτά, όχι παραπάνω...