Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Καλή σας ημέρα, αγαπημένοι μου, από την ανεμοδαρμένη Ζάκυνθο! Θα μπω κατευθείαν στο “ψητό” (που λέει ο λόγος), γιατί δεν κρατιέμαι από τον ενθουσιασμό μου! Όταν στα πλαίσια του διαγωνισμού food blog awards που διοργανώνει το Βήμα Gourmetκ στα οποία είμαστε υποψήφιες...