Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Γρήγορο και εύκολο γλυκό με υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι Βρέχουμε λίγο τα παξιμάδια να μαλακώσουν.Πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη. Ανακατεύετε το ανθότυρο με την κρέμα γάλακτος και την άχνη ζάχαρη μέχρι να γίνει μια μούς.Σε μια κούπα στρώνετε τα παξιμάδια, καλύπτετε με το μείγμα...