Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Συνοδέψετε τα ψητά σας! Ταιριάζει απόλυτα! Βάζετε το ταχίνι,το σκόρδο, το χυμό των λεμονιών, λίγο αλάτι και λίγο ελαιόλαδο στο μούλτι και ανακατεύετε.Στην συνέχεια προσθέτετε το νερό και το υπόλοιπο ελαιόλαδο και χτυπάτε μέχρι να γίνει ένα ενιαίο μείγμα.Το αφήνετε να κρυώσει και...