Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα καλά να αφρατέψουν. Σε ένα αντικολλητικό μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο να κάψει και μέσα εκεί σοτάρουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά, αλάτι πιπέρι και το τριμμένο τυρί. Μόλις ψηθεί από την μια μεριά την...