Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζετε τα συκωτάκια από τις ίνες και τα λιπάκια τους. Ζεσταίνετε σε ένα φαρδύ, αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρετε σε δυνατή φωτιά τα συκωτάκια μαζί με το μίγμα μπαχαρικών και το κρεμμύδι μέχρι να ροδίσουν, για 5-6 λεπτά. Σβήνετε με το κρασί και το αφήνετε να...