Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Χτυπάμε στο μίξερ ελαφρώς (με το φτερό) το βούτυρο με τις ζάχαρες. Μόλις μαλακώσει, προσθέτουμε το γάλα, το αυγό, τη μαστίχα, το αλάτι και τελευταίο το αλεύρι. Σταματάμε το μίξερ μόλις σχηματιστεί μια ζύμη. Τυλίγουμε τη ζύμη με μεμβράνη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για μισή...