Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Διαδικασία Προθερμάνετε τον φούρνο στους 230ο C. Τοποθετήστε τα κομμάτια καρύδας σε ένα μπλέντερ και ψιλοκόψτε τα. Ανακατεύοντας προσθέστε το Panco και το αλάτι και πιπέρι που επιθυμείτε στο μείγμα. Σε μια ρηχή λεκάνη τοποθετήστε το αλεύρι. Σε μια λεκάνη μεσαίου μεγέθους...