Σπαγγέτι με πέστο από ψητές πιπεριές Φλωρίνης

Σπαγγέτι με πέστο από ψητές πιπεριές Φλωρίνης

Από την ιστοσελίδα
https://cookpad.com/gr/
Συγγραφέας
Antonia Kagiafas
Καβουρδίζετε ελαφρά τα αμύγδαλα σε ένα τηγάνι, σε μέτρια θερμοκρασία. Στο ίδιο τηγάνι καβουρδίζετε για 1-2 λεπτά και το ολόκληρο πιπέρι με τον κόλιανδρο να βγάλουν το άρωμά τους και στη συνέχεια τα κοπανάτε να γίνουν (περίπου) σκόνη.Ρίχνετε στο μούλτι το μείγμα των μπαχαρικών...