Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Καβουρδίζετε ελαφρά τα αμύγδαλα σε ένα τηγάνι, σε μέτρια θερμοκρασία. Στο ίδιο τηγάνι καβουρδίζετε για 1-2 λεπτά και το ολόκληρο πιπέρι με τον κόλιανδρο να βγάλουν το άρωμά τους και στη συνέχεια τα κοπανάτε να γίνουν (περίπου) σκόνη.Ρίχνετε στο μούλτι το μείγμα των μπαχαρικών...