Μοσχαρίσιες μπριζόλες ψημένες πάνω σε χοντρό αλάτι

Μοσχαρίσιες μπριζόλες ψημένες πάνω σε χοντρό αλάτι

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Ζεσταίνετε σε δυνατή φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι ή ένα τηγάνι από μαντέμι. Καλύπτετε τον πάτο του με ένα ελαφρύ στρώμα χοντρού αλατιού. Απλώνετε από πάνω το κρεμμύδι, το λεμόνι και το σκόρδο, όλα σε φετούλες.Αφήνετε μερικά λεπτά να ζεσταθούν και τοποθετείτε πάνω σε αυτά τις...