Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς C. Λαδώνουμε ένα ρηχό ταψί 28-30 εκ. όπου θα ψήσουμε την κουλούρα.Βάζουμε σε μπολ το λάδι, το ξύσμα, τα μπαχαρικά, τη ζάχαρη, το κονιάκ και τα ανακατεύουμε καλά με σύρμα να λιώσει η ζάχαρη. Διαλύουμε τη σόδα στο χυμό και την...