Γαλαξιδιώτικη κουλούρα (ξεροτριφτή)

Γαλαξιδιώτικη κουλούρα (ξεροτριφτή)

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς C. Λαδώνουμε ένα ρηχό ταψί 28-30 εκ. όπου θα ψήσουμε την κουλούρα.Βάζουμε σε μπολ το λάδι, το ξύσμα, τα μπαχαρικά, τη ζάχαρη, το κονιάκ και τα ανακατεύουμε καλά με σύρμα να λιώσει η ζάχαρη. Διαλύουμε τη σόδα στο χυμό και την...