Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Βήμα 1 Αλείφετε με βούτυρο μία τετράγωνη φόρμα κέικ 18 εκ. και καλύπτετε τη βάση της με αντικολλητική λαδόκολλα. Αναμιγνύετε σε ανοξείδωτη κατσαρόλα τη ζάχαρη, το γάλα και το βούτυρο.Ζεσταίνετε σε σιγανή φωτιά, ώσπου το ειδικό θερμόμετρο ζάχαρης να δείξει 125 βαθμούς ή όταν...