Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C.Βράζουμε τις πένες στον μισό ακριβώς χρόνο απ’ όσο λέει η συσκευασία τους. Ο χρόνος ψησίματος είναι σημαντικός, για να μη λασπώσει στη συνέχεια η μακαρονάδα στον φούρνο.Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε με 3 κουταλιές ελαιόλαδο το κονκασέ, το σκόρδο,...