Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καλή σας ημέρα, αγαπημένοι φίλοι κ φίλες! Σήμερα φτιάχνουμε υπέροχα αλμυρά μάφιν με μεσογειακό άρωμα! Είναι πεντανόστιμα, ελαφριά, ιδανικά για σνακ, μπουφέ, κολατσιό στο σχολείο/γραφείο. Είναι άλλη μια συνταγή που φτιάχτηκε ειδικά για το μενού των γυμναστηρίων Holmes...