Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Στο ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι, να γυαλίσει, για 3΄. Προσθέτουμε το κους κους, τον ζωμό, τα αμύγδαλα, τους χουρμάδες, την πάπρικα, την κανέλα, τον μαϊντανό και αλατοπιπερώνουμε. Καλύπτουμε με καπάκι και αφήνουμε 5΄ σκεπασμένο το τηγάνι να ρουφήξει το κους κους τα υγρά του...