Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζετε σε μια κατσαρόλα νερό να βράσει για να ζεματίσετε τα κρεμμύδια σας.Ξεκινάτε με τα κρεμμύδια. Τα καθαρίζετε και τα χαράζετε κατά μήκος, έτσι ώστε η τομή να φτάνει σε βάθος μέχρι τη μέση του κρεμμυδιού. Τα ζεματάτε για 4-5 λεπτά στο νερό που βράζει, τα βγάζετε με μια...