Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175 - 180ο C και λαδώνετε 12 ατομικά φορμάκια για ταρταλέτες ή για κρεμ μπουλέ (πυρίμαχα). Τις πασπαλίζετε παντού με λίγο αλεύρι και πετάτε όσο δεν κολλήσει στο λάδι.Βάζετε τα κυβάκια της κολοκύθας στο μπλεντεράκι και τα κόβετε πολύ ψιλά....