Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τη σπανακόπιτα με σφολιάτα, ξεπαγώνουμε πρώτα τα φύλλα σφολιάταςκαι προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180º C στον αέρα.Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος σε λαμαρίνα. Κόβουμε τα φύλλα σφολιάτας σε στρογγυλό δίσκο. Απλώνουμε το ένα φύλλο στην λαμαρίνα.Βάζουμε 2 γεμάτες...