Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζετε τα καλαμαράκια και αφαιρείτε τη ραχοκοκαλιά και το ράμφος τους. Αν είναι μεγάλα, τα κόβετε σε χοντρά κομμάτια.Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο, ρίχνετε τα κρεμμύδια και τα φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, ρίχνετε και την πάπρικα, ανακατεύετε καλά και...