Συμπεθεριό με χοχλιούς χόντρο και κολοκυθάκια

Συμπεθεριό με χοχλιούς χόντρο και κολοκυθάκια

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Ετοιμάζετε τους χοχλιούς (βλ. tip) Σοτάρετε στο λάδι το κρεμμύδι μέχρι να πάρει λίγο χρώμα και προσθέτετε τα κολοκυθάκια και τις ντομάτες. Όταν πάρουν βράση προσθέτετε τους χοχλιούς. Ρίχνετε δύο φλιτζάνια νερό και τους αφήνετε να σιγοβράσουν για 30 λεπτά. Βγάζετε τους χοχλιούς...