Μπισκότα πάστα φλώρα με μαρμελάδα βερίκοκο δυόσμο και σοκολάτα

Μπισκότα πάστα φλώρα με μαρμελάδα βερίκοκο δυόσμο και σοκολάτα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ανδρέας Λαγός
Για τη ζύμη: Βάζετε στον κάδο του μίξερ το αλεύρι, το αλάτι, τη ζάχαρη και τα αναμιγνύετε. Προσθέτετε το βούτυρο, ανακατεύετε μέχρι το μίγμα να γίνει σαν βρεγμένη άμμος και στη συνέχεια προσθέτετε το νερό και ζυμώνετε μέχρι να πάρετε μια μαλακή ζύμη. Αφήνετε το ζυμάρι στο ψυγείο...