Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Μια από τις παραδοσιακές Βασιλόπιτες με Φύλλο της Ελληνικής Κουζίνας! Συνήθως στην Θεσσαλία η βασιλόπιτα είχε την μορφή πίτας και μάλιστα αλμυρής, λόγω της παραγωγής τυριού της περιοχής! Βέβαια κατά τόπους υπήρχε και η προσθήκη του γλυκού στοιχείου, όπως η Βασιλόπιτα από την...