Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά τα αβγά με το γάλα και το πιπέρι.Βουτυρώνουμε ένα μέτριο ταψί και απλώνουμε το φύλλο έτσι ώστε να καλύπτει τα τοιχώματα, όπως θα κάναμε για μια τάρτα. Στρώνουμε τις φέτες του τυριού. Πάνω τους απλώνουμε ομοιόμορφα...