Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Κόβουμε τα κολοκυθάκια στη μέση κατά μήκος, και με ένα κουτάλι αφαιρούμε τη σάρκα τους. Μεταφέρουμε τη σάρκα σε ένα μπολκαι αφήνουμε στην άκρη. Μεταφέρουμε τα κολοκυθάκια σε ένα ταψί, αλατοπιπερώνουμε, και ραντίζουμε με το...