Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Λιώνουμε τις σοκολάτες σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων στα 800 watt για 1,5 λεπτό (σε κατάλληλο μπολ καλυμμένο με μεμβράνη). Στρώνουμε ένα ταψάκιμε λαδόκολλα. Δημιουργούμε καρδούλες βάζοντας αντικριστά και ενωμένα μεταξύ τους δύο γλειφιτζούρια μπαστουνάκια και τις...