Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αφράτα και γλυκά ψωμάκια με σταφίδες και μπράντι για όλες τις ώρες Βάζουμε σε ένα μπολ 100 ml κρέμα γάλακτος,50-100 γραμμάρια άσπρη ζάχαρη και 1 φακελάκι μαγιά και ανακατεύουμε.Σκεπάζουμε το μπολ και αφήνουμε το μείγμα να φουσκώσει για 1 ώρα το λιγότερο.Στο χρονικό αυτό σημείο...