Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Τεμαχίζετε τα φύλλα του σπανακιού (χωρίς τους μίσχους), τα ξεπλένετε και τα βάζετε σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι με όσο νερό κόλλησε στα φύλλα. Το ανακατεύετε μέχρι να μαραθεί και να κατεβάσει το νερό του και το αδειάζετε σε ένα σουρωτήρι. Το κρατάτε στην άκρη....