Κοπανάκια κοτόπουλου με κόκκινη πιπεριά τζίντζερ και λεμόνι

Κοπανάκια κοτόπουλου με κόκκινη πιπεριά τζίντζερ και λεμόνι

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και ροδίζετε το κοτόπουλο από όλες τις πλευρές αφού πρώτα το αλατοπιπερώσετε. Το ακουμπάτε σε πιάτο.Ρίχνετε στο ίδιο σκεύος το σκόρδο, το κρεμμύδι, το τζίντζερ και τις πιπεριές και σοτάρετε λίγο ακόμα, ανακατεύοντας συχνά για 3-4 λεπτά...