Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πριν ξεκινήσουμε τοποθετούμε την κρέμα γάλακτος στην κατάψυξη για 30' Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Όταν λιώσει το προσθέτουμε στα μπισκότα. Ανακατεύουμε ώσπου να ομογενοποιηθούν. Τα απλώνουμε σε ένα τσέρκι 25εκ. που έχουμε τοποθετήσει πάνω σε μια λαμαρίνα ή ένα ταψί....