Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα 4 ποτήρια νερό και, μόλις βράσουν, ρίχνουμε μέσα το πλιγούρι, τις καυκαλήθρες και το λάδι. Ανακατεύουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να σιγοβράζουν. Στα 5’, προσθέτουμε τα καρύδια που έχουμε αλέσει μαζί με λίγο αλάτι, και στα 10’ κατεβάζουμε το...