Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο μαζί με το σκόρδο, προσθέτουμε το πεπεροντσίνο και τη ψίχα από τους αχινούς μαζί με το νερό τους. Αλατίζουμε και αφήνουμε να βράσει για 2-3 λεπτά. Βράζουμε τα μακαρόνια al dente και τα ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα. Ανακατεύουμε και γαρνίρουμε...