Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Χτυπήστε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη για 2'-3'.Ρίξτε τα αυγά και μετά με τη σειρά το μπέικιν πάουντερ και τη βανίλια, τις σταγόνες σοκολάτας, τα κράνμπερι, την καρύδα και τελευταίο το αλεύρι.Μοιράστε το μείγμα με ένα κουτάλι για να σχηματίστε 24 μπισκότα και...